Пошук
Українська Мова
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • Bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • Čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • Русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • Polski
  • Italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Інші
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • Bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • Čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • Русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • Polski
  • Italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Інші
Титул
Рукопис
Далі
 

«Всі Всесвіти схвалили, і Бог наділив Будду силою для порятунку незліченних душ. Будда, Великий Майстер – це не просто титул!», частина 2 із 10,

2024-08-23
Мова лекцій:English
Деталі
Завантаження Docx
Читати Більше
Будда - це не титул. Це величезне слово заслуги, жертовність, любов, милосердя, співчуття разом, і багато іншого – також мудрість. Це не титул. Отже, навіть якби Девадатта сам проголосив титул “Будда” або хтось із дурних учнів пішов за ним і погодився на це, він нічого не мав! Він не мав сили Будди. Будда благословив людей; вони стали визволеними. Девадатта заманював людей; вони всі пішли з ним до біса! Про це повинні пам'ятати всі послідовники. Усі учні, Ви повинні знати свій рівень і не чинити шкоди іншим, вихваляючись своїми досягненнями, коли Ви їх ще не досягли.

Він (Девадатта) нічим не міг нікому допомогти. Він не міг підняти навіть волосся на тілі здалеку в тому самому районі, не кажучи вже про різні країни далеко. Але це Будда. Все це міг зробити Будда. Навіть деякі Бодхісатви вже можуть. Ми маємо всілякі історії в буддистських легендах, і Я вже прочитала вам багато. Те ж саме з фольклором багатьох інших гідних релігій. У нас теж було багато. Я прочитала їх вам. Отже, це не тільки Будда. Багато Святих і Мудреців принесли жертви за любов, за почуття жалю до істот, а також тому, що Бог призначив Їм спуститися у важкий і стражденний світ, щоб допомогти іншим братам і сестрам у системі Божої ієрархії.

Це не титул – Боже мій! Навіть якщо ти думаєш, що ти Будда, ти ніщо! Як ти можеш бути Буддою, коли ти нічого не знаєш? І іноді Ви можете покластися на якусь систему, щоб мати послання від Будди, наприклад – але якщо Ви занадто низькі, Ви навіть не можете добре почути. Або ваш низький рівень приверне лише демонів, які так охоче годують ваше амбітне ЕГО сміттям, а потім сміються над вами! Ви робите всі помилки; Ви чуєте це все неправильно, і Ви записуєте це все неправильно. І тоді Ви можете поширити це все неправильно на всіх вірних. А все не вірно разом – ось у чому проблема. Бо якщо ми духовно недостатньо розвинені, то робимо багато неправильних речей.

Уривок із “БУДДА МАВ РАВНІСТЬ: Кінець Дхарми міг бути дуже близьким” ЖИВОГО БУДДУ ЗААРЕШТУВАЛИ : Народився в красивій і таємничій країні Непалу, батьківщині Будди. Рам Бахадур Бомджон став відомим у всьому світі, коли покинув дім у 16 років, ​ щоб стати ченцем. Відомий своєю здатністю нерухомо медитувати протягом шести місяців без їжі та пиття, Бомджон вважався духовним лідером Непалу. Тисячі людей звідусіль приходили зустрітися з ним і поклонитися йому, вважаючи його реінкарнацією Будди і називаючи його “хлопчиком Будди”. Проте через 20 років багато хто був шокований, коли “хлопчика Будд” заарештували й засудили до 10 років ув’язнення за сексуальне насильство та інші несподівані звинувачення.

Бомджона, якого часто шанують як живого Будду, заарештували під час спроби втечі. 34-річного чоловіка висунули звинувачення в сексуальному насильстві над неповнолітньою дівчиною, яка раніше жила черницею в його ашрамі. Поліція заявила, що стежила за Бомджоном і затримала його, коли він намагався втекти. Вони також вилучили більше десяти мобільних телефонів, п'ять ноутбуків і планшетів, 30 мільйонів непальських рупій (близько 225 000 доларів США) та іншу іноземну валюту на суму 22 000 доларів США.

Уривки з “МОНАХІ, ПОКАРАНИ БУДДИСТСЬКОЮ ЦЕРКВОЮ” 19 червня в'єтнамська буддистська сангха оголосила про дисциплінарну відповідальність проти монаха Thích Chân Quang. Відповідно, йому забороняється проповідувати в будь-якій формі або головувати на великих зібраннях у храмі Thiền Tôn Phật Quang або будь-якому іншому місці протягом двох років. Це рішення було засноване на повідомленні Постійного комітету Виконавчої ради В’єтнамської буддійської сангхи. Згідно з повідомленням, В’єтнамська буддійська сангха отримала численні скарги від буддистів, громадськості та засобів масової інформації, в яких стверджувалося, що вчення Високоповажного Тіч Чан Куанга спричинили плутанину в суспільстві, викликали реакцію суспільства, зменшили віру в буддизм і завдали шкоди репутації. Сангхи. Монах Тіх Чан Куанг добре відомий у соціальних мережах своїми суперечливими заявами про карму, закликами до пожертвувань і критикою інших ченців. На таких соціальних платформах, як YouTube, Facebook і TikTok, легко знайти його суперечливі зауваження. Серед суперечливих висловлювань монаха Тіча Чан Куанга: “Ви повинні знайти купюри високого номіналу та віддати їх абатові. Тільки тоді настоятель може виконувати релігійну роботу“, “Чому у вас таке гарне обличчя? Це тому, що в минулому житті Ви брали участь у церемонії відливання статуї, а також робили пожертвування“, “Ті, хто має справжнє релігійне серце, навіть віддадуть свій будинок під храм і переїдуть кудис’“ і “Ті, хто часто співає караоке, мають високий ризик стати німими привидами після смерті“. Якщо буде встановлено, що пан Thích Chân Quang порушив правила, буде вжито суворих заходів. За даними тієї ж газети, Висловлювання ченця Thích Chân Quang в онлайн-відео не відповідають буддійським вченням, законам, культурним традиціям та історії В’єтнаму, і він змінив заповіді в Свідоцтві про три коштовності буддизму. законам, культурним традиціям та історії Âu Lạc (В’єтнам), і він змінив заповіді в Свідоцтві про три коштовності буддизму.

6 червня В’єтнамська Буддистська Сангха винесла дисциплінарний позов проти преподобного Thích Nhuận Đức, заборонивши йому проповідувати в будь-якій формі протягом одного року. Відповідно до Сангхи, багато висловлювань і проповідей Преподобного (Тіча) Нхуен Дока підірвали віру суспільства в буддизм і Сангху. Деякі з його суперечливих висловлювань включають: “Деякі жінки так багато скандують ім’я Будди, що їхні ноги втомлюються. Деякі носять широкі штани, і коли хтось випускає птахів, птахи залітають їм у штани”, “Після тривалого повторення імені Будди Ви, жінки, стаєте такими красивими, а коли Ви сідаєте переді мною, я не можу не пускати, слинки”, і ”Якщо Ви робите підношення, пропонєте щось смачне; зрештою, хіба монахи не люблять смачної їжі?”

Преподобний Тіх Трук Тхай Мін, настоятель пагоди Ба Ванг, зробив численні заяви, дії та акти, які протягом багатьох років викликали громадський резонанс. Раніше у 2024 році В’єтнамська Буддистська Сангха оголосила догану преподобному Тіх Трук Тхаі Міню за організацію виставки “Реліквії волосся Будди”. Крім того, народний комітет міста Уонг Бі провінції Куанг Нінь оштрафував його на 7,5 мільйонів в'єтнамських донгів (300 доларів США) за порушення Закону про віру та релігію, організувавши цей захід. Після цього (інциденту) Преподобний Тіх Трук Тхай Мінь і Пагода Ба Ванг отримали вказівки не проводити в храмі жодних міжнародних заходів обміну протягом одного року. Протягом багатьох років пагода Ба Ванг проводили різні заходи, такі як виклик духів і “очищення” карми. Примітно, що бажаючим очистити свою карму доводилося платити чималі суми. Ці дії викликали значні дискусії.

Ось чому ми повинні багато медитувати, бути смиренними, бути вдячними, поки справді Бог не скаже тобі, що ти Будда. І навіть тоді не завжди ваша робота — виходити і рятувати інших людей, тому що у вас недостатньо сил. Можливо, ви зможете врятувати одного чи двох; це залежить від того, скільки заслуг, скільки влади Ви маєте на своєму “банківському рахунку”. І той “банківський Рахунок” накопичувався там не знаю скільки еонів. Отже, усім Майстрам доводилося практикувати знову і знову протягом багатьох, багатьох, багатьох еонів життів, якщо вони починали з самого початку. Це не те, що Ви досягли п'ятого рівня або навіть трохи нижче, тоді Ви маєте заслугу врятувати світ або принаймні деяку кількість людей.

Багато людей, які мали досвід близької смерті, повернулися, і вони навіть знають, що це Четвертий Рівень у системі П’яти Рівнів, які ми маємо, які доступні людям. Не всі рівні Небес, вищих Небес, доступні людям. Отже, там встановлено п’ятий рівень для Майстрів. Багато Майстрів повинні відпочивати там і готуватися, якщо Їм судилося бути Майстрами. Тоді Бог дасть Їм багато-багато-багато Сили, щоб, коли Вони спустяться, Їх не вбили чи не постраждали негайно, і щоб у них було достатньо капіталу, щоб врятувати інших істот відповідно до Божого Порядку, а також відповідно до їхньої карми.

Якщо Ви пройдете один крок, Майстер пройде 99 кроків разом з вами, до вас, і допоможе вам пройти далі. Отже, навіть якщо ми медитуємо лише одну десяту частину дня – дві з половиною години протягом 24 годин, це буде одна десята – це і є справжня десятина. Ви повинні віддати церкві, храму чи ашраму не гроші, щоб правильно сплачувати свою десятину. Ні, ні, ні. Це не так. Я ніколи не чула, щоб Лао-Цзи згадував, що Ви повинні давати десятину – одну десяту свого доходу, або одну десяту свого майна, або щось подібне. немає Можливо, пізніше в якійсь країні, коли вони були у відчайдушній нужді, у війні, у голоді чи ще щось, тоді, можливо, якийсь Майстер сказав би учням зробити це. Але не для того, щоб Він їв, чи витрачав, чи жив у розкоші.

Пророк Мухаммад, Мир Йому та благословення Аллаха – у хадисах Я читала, що, можливо, Він сказав послідовникам, що вони можуть давати, вони називають це “Закят”. Просто десятина – так само, як віддати частину свого майна, своїх грошей, свого багатства на благодійність, щоб допомогти іншим, кому пощастило менше. Коли Господь Ісус був живий, Він ніколи не просив десятини. Він ніколи нічого не просив; Він ходив босоніж і носив дуже простий одяг. А коли Будда був живий, нічого такого не питали. Якби хтось хотів зробити внесок у Сангху, він би просто зробив це. Інакше Будда використав би свою магічну силу, щоб дізнатися, де знаходиться скарб, і сказав би декому зі своїх жертводавців піти і отримати його, наприклад, таким чином. Але не для того, щоб Будда міг жити в розкоші – ні, Він жив у хатині!

Вони називали це парфумерною кімнатою, як і інші кімнати чи інші хатини. Ймовірно, це було трохи ізольованіше, не в центрі Сангхи чи публіки. Але це просто кімната, як і будь-яка інша кімната, яку вони могли б мати для Сангхи. Іноді їм не вистачало кімнат, тож Будда навіть просив – чи, можливо, Він не просив, але якісь великі преподобні, літні монахи приходили до ашраму, де жили Будда та Сангха, ченці, і там було недостатньо місця. Тому Його син, Рахула, повинен піти спати у ванній. Ну, Я сподіваюся, що ванна кімната була хорошою в той час. Бідний Рахула. Будда був дуже суворим з Ним, тому що Будда хотів, щоб Він був відмінним, знаючи, як реагують підлітки та діти. Мені також шкода сина Будди, тому що Він був молодий, і Йому довелося їсти лише один раз, як і всім іншим. Мені дуже шкода Рахулу. Але це був шлях. Будда був чесним і справедливим. Він ніколи ні до кого особливо не ставився.

Навіть Ананда – Ананда був Його найкращим помічником, завжди був дуже близько до Нього, робив усілякі речі для Будди і навіть пам’ятав усі історії, усі лекції Будди – Будда не ставився до Нього особливо. І Ананда також не хотів, щоб до нього ставилися особливо. Тож перед тим, як збори проголосували за те, щоб Він став особистим помічником Будди, Він попросив надати певні умови, перш ніж погодитися. Наприклад, перед тим, як Він прийняв посаду помічника Будди, Він сказав зібранню, що Йому не дозволено забирати одяг, що залишився у Будди, або давати Будді, і Будда хотів віддати їх. Або Він не може їсти з чаші для милостині Будди, тому що в чаші для милостині Будди є делікатеси, або, можливо, благословенна їжа, і всілякі добрі речі. Отже, Він не хотів їсти з чаші Будди, наприклад, таким чином – тобто Він хотів, щоб зібрання знали і прийняли Його умови, що Він не хотів наживатися на становищі помічника Будди, тому що це дуже важливо. Це єдина позиція. І Ананда отримав це, тому що Будда любив Його. Це не те, що Будда любив Його. Просто вони були близькі один з одним багато, багато життів.

Якщо Ви читаєте буддистські оповідання, то дізнаєтеся, що Будда та Ананда часто були разом, життя за життям, роблячи багато речей разом на благо інших істот, хоча в той час Будда не проявлявся відкрито як Будда. Але Будда вже давно, довго, довго був Буддою. Девадатта також був із Буддою довгий час, але він завжди був там лише для того, щоб завдати шкоди Будді, перешкодити Будді, створити проблеми для того, щоб Будда став Буддою. Або, коли Будда йшов шляхом до стану Будди, Девадатта завжди був там якимось чином, у тіні чи десь поблизу, щоб завдати шкоди Будді. І він робив багато інших речей, як-от наклепи на Нього, ведення поганої пропаганди проти Будди та хорошої пропаганди для себе, Девадатти, наприклад.

Ймовірно, це просто система в цьому світі, що для будь-кого, хто стає Майстром, завжди є деякі підлеглі майя, які були призначені поряд із Ним, щоб перешкоджати Йому, створювати пекло для Його життя та Його духовних досягнень також . Дуже важко бути Буддою в цьому світі. Не те, щоб Будда ще не був Буддою, але просто Він повинен спуститися вниз і знайти спорідненість з іншими живими істотами, щоб повернутися як Будда, а потім, коли Він матиме достатньо Сили, Він зможе їх звільнити. Ось чому. Ось чому деякі Майстри ходять туди сюди – з Нірвани назад на Землю а потім знову повертаються до Нірвани – і страждань багато, багато, багато, невимовних страждань. Але ніхто не бачить... небагато.

Photo Caption: Герой Скарб і Краса. В історії серця!

Завантажити фото   

Дивитись Більше
Усі частини  (2/10)
Дивитись Більше
Останні Шоу
2024-09-16
367 Перегдяди
31:23
2024-09-15
45 Перегдяди
Поділіться
Поділіться до
Вбудовувати
Час початку
Завантаження
Мобільний
Мобільний
Айфон
Андроїд
Дивитися мобільний браузер
GO
GO
Prompt
OK
Додаток
Скануй QR код,
вбо вибери вірну систему телефону для завантаження
Айфон
Андроїд