Пошук
Українська Мова
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • Bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • Čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • Русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • Polski
  • Italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Інші
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • Bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • Čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • Русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • Polski
  • Italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Інші
Титул
Рукопис
Далі
 

Місце у вищому царстві забезпечується чесною старанністю, Милістю Майстра і Божим Милосердям, ч 4 із 19

2024-09-04
Мова лекцій:English
Деталі
Завантаження Docx
Читати Більше
Під час ініціації ми вже говорили про те, що Ви маєте мовчати. Ви не повинні розкривати іншим те, чого Ви навчилися, тому що сама по собі словесна інструкція ні до чого. Це Майстра Cила, яка піднімає вас, очищає та допомагає вам духовно вдосконалюватися далі.

Але вам не дозволено просто так самотужки виходити і давати ініціацію. Тільки тоді, коли Майстер пришле або скаже – кожного разу. Не просто каже вам один раз, а потім Ви можете продовжувати робити це все життя – це не так. Тому що у вас не вистачає сил, щоб допомогти людям, підняти людей на вищі Небеса і захистити їх від усіх небезпек на дорозі. Ви не знаєте, куди їх вести, бо самі не знаєте дороги. Тільки Майстер знає це, і коли Майстер призначає вам ініціювати від імені повністю просвітленого Майстра, і Ви повідомляєте Майстру їхні імена, тоді вони будуть офіційно посвячені, і Майстер візьме на себе відповідальність. Але без дозволу Майстра нічого не вдієш. І незабаром, позбавлені милості та захисту Майстра, Ви та ваші послідовники впадете – попадете в пазурі Мари, дияволів у пеклі! Я сама здригаюся, думаючи про цей жах!

Пам’ятаєте, коли Міларепа страждав і дуже хотів отримати ініціацію, а дружина Марпи, Його Майстра, написала листа, в якому говорилося, що Він може бути ініціований? Але Майстер про це не знав. Отже, коли Міларепа пішов на ініціацію до одного з представників Марпи, Він нічого не мав. Без досвіду. Ні (внутрішнього Небесного) Світла, ні (внутрішнього Небесного) Звуку, нічого. Тож учень-представник був дуже здивований, подумавши або сказавши собі чи Міларепі, що, можливо, Майстер не дозволяв цього, і тому це сталося. Навіть у ті часи Міларепа був дуже могутнім магом і також допомагав своєму Майстру піклуватися про багатьох поганих людей. І Він навіть не міг отримати те, чого Майстер не хотів дати Йому або до чого Він не був готовий, тому що Він був настільки грішним, що Його тіло, Його істота не могли прийняти жодної Святої Сили, тому що змішування двох протилежних енергіїй вбили б Його.

Небагато... рідко, але деякі з учнів також кажуть, що вони нічого не отримали під час посвячення. Це могло бути тому, що вони відволікалися, погано слухали інструкції або погано робили те, що мали робити під час медитації. Вони також не зосереджувалися. Або, можливо, ця особа не є справді щирою, щоб отримати посвячення – вона не поважає Майстра, не вірить у Майстра, просто приходить заради розваги або слідує за дівчиною чи чоловіком, щоб прийти з власної мирської чи низької мети. Отже, вони не матимуть справжньої ініціації. Я принаймні одного такого зустрічала, і він скаржився, що й інші не отримують досвіду, а він сам його не має. Пізніше Я зрозуміла чому: він хотів від мене грошей. Після ініціації він мав можливість побачити мене, і він хотів трохи грошей, наприклад, 100 000 євро, 200 000 євро. Я сказала, що в мене їх немає. У той час нам довелося використати всі ці гроші на будівництво нового Ашраму.

Я вам кажу... Успіх чи невдача, все залежить від вас. Ви вирішуєте, чи хочете Ви Бога, чи ні. Якщо Ви бажаєте Бога, Бог завжди поруч із вами, завжди дуже радий бути поруч із вами. Майстер завжди буде дуже радий бути поруч з вами. Але якщо Ви цього не хочете, якщо Ви справді нещирі у своєму серці, і Ви просто прийшли з якоїсь мирської причини або чогось, що не варто згадувати, тоді Ви нічого не отримаєте. І навіть дехто з дуже поверхневої віри, вони щось отримали – можливо, трошки під час посвячення – але пізніше вони це втратять, тому що вони не тримають це в собі. Вони розповідають іншим. Це табу. Вони не повинні розповідати нікому іншим, тому що вони обидва будуть принижені, їм буде завдано шкоди, вони не будуть благословенні та захищені Небесами після того, як вони скажуть, або вони зроблять те, чого не повинні. Так що це не те, з чим можна грати, зі своїм невіглаством, зарозумілістю та нещирістю. Тепер Ви знаєте.

Тож для будь-якого з учнів Бога, під моїм керівництвом, якщо Ви робили всі неправильні речі, про які Я згадувала раніше, Ви повинні припинити це. Не просто стрибайте, щоб вивчити пару інструкцій, а потім вистрибуйте та давайте людям ініціацію. Тоді безсоромно вихваляєтеся собою як Майстром або навіть Великим Майстром. Ви повинні просити у Бога пробачення за те, що проявили неповагу до Всемогутнього Бога і намагалися ввести в оману дорогоцінних, невинних дітей Його. Оскільки ваша карма надто важка, вам доведеться каятися все життя, сподіваючись, що Бог простить вас.

Майстер дає захисне попередження всім, хто цікавиться духовною практикою Гуань Інь: Через багато зловживань нашою великодушністю та поблажливістю з боку невігласів і демонів, прихованих у людській формі, з цього дня, 21 серпня 2024 року, до цього і після цього дня ,будь-хто, хто фейковий посланець Гуань Інь або намагається навчати методу Гуань Інь без офіційного дозволу Майстра та підтвердження від Центрального FG, слід Якщо Ви свідомо спробуєте протилежне, ми не несемо відповідальності за будь-яку шкоду, заподіяну вам і/або вам. Вас можуть не прийняти, якщо Ви прийдете до нас пізніше для нової ініціації. Цю обережність повинні застосовувати всі контактні особи, усі центри медитації, усі посвячені, усі майбутні посвячені. І всі повинні якнайшвидше повідомити М, якщо така неприємна подія трапиться знову.

Щоб бути Буддою, Ви вже повинні практикувати протягом еонів і еонів часу, і Бог має це дозволити. І Всесвіти повинні прийняти вас. Вони повинні знати. У Всесвіті нічого не можна обдурити. Це все прозоро. Тебе всі знають. Усі бачать твій духовний рівень і розвиток не тому, що ти 30, 40 років вчився, сидячи чи слухаючи чиїсь настанови, але мало роблячи; не тому, що ти незаймана, навіть не тому, що ти веган. Будда є Будда. Це не тому, що Ви робите весь цей зовнішній вигляд, або зовнішню практику, або думаєте, що Ви чогось досягли. Ні! Це не те, що тобі грати! Карма надто важка. Тож припини всю цю нісенітницю. Покайтеся, просіть у Бога пробачення і смиренно продовжуйте практикувати те, чого навчив вас ваш Майстер.

Інакше ця карма надто важка, тому що ти не такий, як є; і Ви прикидаєтеся, або хочете претендувати на цю посаду. О, це найгірша карма, яку Ви можете мати, відповідно до буддійської сутри, відповідно до того, що сказав Будда, тому що Ви не досягли стану Будди. Ви не досягли повного просвітлення, а Ви проголошуєте, що досягли. О, це найстрашніший гріх. Будда сказав, що Ви потрапите у безжальне пекло. Тож дивіться. Будьте обережні. Подбайте про власні духовні заслуги та практикуйте. Будь скромним. Будь старанним. Просіть у Бога прощення. Можливо, вам вдасться уникнути пекла – навіть невблаганного пекла, а не просто звичайного пекла, як вічного пекла.

Як Я вже казала, ти не можеш бути Буддою тільки тому, що ти незайманий! Ви не можете бути Буддою тільки тому, що Ви монах чи черниця, або їсте дуже мало щодня, або ходите пішки замість автобуса, босоніж замість взуття. У ті часи, оскільки монахам було дуже важко мати доступ до комфорту, вони мали якомога менше. А грошей у них не було, тому не можна було просто взуття купити. Але якби люди купували їм взуття, вони б їх носили. Я впевнена, що Будда дозволив би це. Просто якщо ти монах, навіть якщо ти в компанії Будди, є багато, багато, надто багато тисяч ченців; люди просто не можуть забезпечити достатньо. У ті часи тільки пройшовся сільською стежкою, і вона була як руда земля; ти все одно не пошкодиш ноги. Не тому, що Ви їсте лише раз на день, не тому, що Ви турбуєте себе, власне тіло, піддаючи його всілякій погоді, і не даєте собі комфорту трохи полежати – навіть Будда лежав, іноді відкидаючись. відкрито, офіційно. Ви стаєте Буддою не через усі ці зовнішні причини.

Девадатта, він обмежив себе. Він зміцнив більш аскетичну дисципліну, ніж дозволяв Будда собі чи Своїм чернечим учням. Але він не був Буддою! Видно, що він був настільки агресивним; він навіть був таким убивчим. Він хотів убити Будду, який був для нього нешкідливим і навіть багато разів допомагав зцілити Девадатту, коли той хворів або мав якісь проблеми. Навіть після того, як Девадатта вже зрадив Його, пішов і створив власну групу, і зробив себе більш дисциплінованим, ніж Будда, більш аскетичним, будь-що. Це все сміття! Це тільки зовнішній вигляд.

Якщо ти Будда, це тому, що ти Будда. Ти їси один раз або тричі, ти все одно Будда. Тож не потрібно демонструвати будь-яку дешеву театральну виставу, щоб залучити людей поклонятися вам. Ви просто притягуєте ще більше поганої карми, тому що брешете. Ви обманюєте себе і навіть Небеса і Бога. Як Ви смієте це робити? Бог все знає. Ваш Майстер також знає ваш рівень, якщо Ви приходите і запитуєте або пишете і запитуєте.

Photo Caption: Те, що створено божественною силою, сильніше за створене людиною!

Завантажити фото   

Дивитись Більше
Усі частини  (4/19)
Дивитись Більше
Останні Шоу
2024-09-16
367 Перегдяди
31:23
2024-09-15
45 Перегдяди
Поділіться
Поділіться до
Вбудовувати
Час початку
Завантаження
Мобільний
Мобільний
Айфон
Андроїд
Дивитися мобільний браузер
GO
GO
Prompt
OK
Додаток
Скануй QR код,
вбо вибери вірну систему телефону для завантаження
Айфон
Андроїд