Пошук
Українська Мова
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • Bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • Čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • Русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • Polski
  • Italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Інші
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • Bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • Čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • Русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • Polski
  • Italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Інші
Титул
Рукопис
Далі
 

Місце у вищому царстві забезпечується чесною старанністю, Милістю Майстра і Божим Милосердям, ч 6 із 19

2024-09-06
Мова лекцій:English
Деталі
Завантаження Docx
Читати Більше
Якщо Ви практикуєте спосіб медитації Гуань Інь зі мною, не буде високою вимогою просто просити вас бути веганом і медитувати одну десяту свого часу щодня. Це десятина. Бог говорить не про гроші. Десятина не стосується грошей. Це про ваш час, щоб Ви могли продовжувати підтримувати себе в такому неприємному світі, щоб Ви могли збалансувати своє життя і не впасти, щоб Ви могли повернутися до свого справжнього Дому на Небесах після того, як закінчите свій обов’язок або місію в цьому житті, або навіть просто отримати задоволення перевірити цей світ.

Ви повинні дотримуватися правил, щоб тут добре жити, а потім повернутися додому. Мовляв, якщо у вас є гроші, у вас є відпустка, Ви можете їздити на машині або летіти літаком. Ви можете жити в наметі або Ви можете жити в готелі, і ходити на пляж і насолоджуватися всім цим. Але хоча Ви маєте всі ці права та привілеї, які пропонують вам працівники готелю і обслуговують вас, як королів і королев, Ви не можете знищити їхнє майно там. Може, в готелі є папуги-персони – їх не вб'єш. Ви не можете знищити їхній пляж чи кокосові дерева, будь-які пляжні шезлонги чи будь-що, що їм належить. Ви маєте право використовувати їх, ділитися з іншими, але Ви не маєте права знищувати. Що знищиш, за те платиш. А якщо у вас немає грошей, щоб заплатити, то Ви повинні сидіти у в'язниці.

Так само, у цьому світі, ти тут у відпустці. Ви повинні бути хорошими. Деякі люди не хочуть їхати у велику країну, чи в шикарний пляжний готель, чи щось інше, але вони хочуть поїхати у відпустку самі – покататися на човні, велосипеді, піднятися в гори чи прогулятися стежкою в лісі тощо. Вони мають на це право, але не можуть нічого знищити на шляху. Так само деякі люди прийшли в цей світ, стали багатими, стали відомими; деякі люди прийшли в цей світ і стали просто членами сім'ї середнього класу або навіть біднішими членами сім'ї. Саме тому, що вони вибрали те, що робить їх такими.

Не кожен спускається з Небес, вибираючи бути багатим, знаменитим і коханим. Або бути президентом – у цьому світі лише 200, 300 регіонів. У нас мільярди людей; не кожен може бути президентом. Не кожен може бути багатим і обслуженим, і мати всі човни чи яхти в порту. Де їх усіх можна припаркувати? Тому ми просто повинні домовитися один з одним, перш ніж прийти, що ми хочемо зробити це, хочемо зробити те, але ніхто не заперечує. Вони можуть просто вибрати те, що їм подобається, і навіть вибрати якусь роботу, яку вони будуть виконувати, тому що кожен повинен щось робити. Якщо всі багаті і цілий день просто плавають на яхті, то хто буде служити, доглядати за двигуном і чистити яхту для мільйонера, мільярдера?

А хто буде доглядати за пляжем? Хто буде продавати паливо, яке буде закачуватися в яхту, щоб яхта могла працювати? Всякі речі. Хто буде прибирати пляж, щоб коли вони підійдуть, все було приємно? А хто буде прибирати вулиці, щоб вони могли ходити, коли вийдуть з яхти на сушу? Хто буде вирощувати овочі та фрукти, щоб вони їхали і купували? Хто буде робити ресторан і працювати в ресторані, щоб вони їли? Кожен має щось робити. Якщо ми робимо все це одне для одного, цей світ має стати чистим, корисним раєм для дорослих і дітей, де також буде гарне місце, чисте довкілля, здорове повітря та прекрасні речі, якими можна насолоджуватися та дивитися.

Ви не знаєте; Бути багатою і відомою людиною не завжди щастить. Подивіться, скільки президентів було вбито або на них намагалися вбити інші люди. Щоб повалити президента або короля/королеву, потрібні лише одна чи дві людини, або, можливо, невелика група.

У наш час ми маємо забагато речей, а Бога забуваємо. Це проблема. Ми можемо насолоджуватися, але не забувати про Бога. Не забувайте про Бога, Який усе це дає нам і опікується нами від дня нашого народження. Ми забуваємо про Бога, тож біжимо у всілякі протилежні сторони – все, що суперечить Богу, за чим ми слідуємо, тому що це здається короткозоро веселим чи іншим. Але це не так весело, як якщо ти знаєш Бога і світ всередині, живучи в зовнішньому світі.

Ви можете жити в двох світах, на Небесах і на Землі, і насолоджуватися обома, якщо знаєте як. І це не так вже й складно. Наприклад, якщо Ви беретеся за методом Гуань Інь, Ви медитуєте дві з половиною години на день – це не обов’язково має бути все за один раз; можливо, трохи вранці, трохи на сон, трохи ввечері, а трохи вночі перед сном. І Ви просто засуджуєте всі продукти вбивства, усі продукти вбивства, такі як м’ясо тварин-персон або м’ясо риб-персон – усе, що стосується живих істот. Бог дозволив і допускає, щоб ми їли всі види овочів і фруктів, навіть якщо деякі фрукти і овочі відчувають біль. Але це мінімальне покарання, майже нічого. Якщо ми дотримуємося веганської дієти, не завдаючи шкоди іншим живим, дихаючим істотам, тоді з вами все гаразд. Наприкінці свого життя Ви підете насолоджуватися Небесами, і, можливо, Ви більше ніколи не захочете повертатися в цей світ. Навіть якщо цей світ перетвориться на Едем, якщо Ви знаєте, що справжні Небеса всередині є справжнім світом, Ви більше ніколи не захочете ступити сюди.

Ось чому Я прошу вас подякувати всім Майстрам – тобто Буддам, Імамам, Гуру, Муллам тощо. У різних країнах Майстрів називають різними іменами, різними титулами. Як і раніше, там, де народився Господь Ісус, Його звали Ісус, але Його титул був “Христос”. Будда, перш ніж він народився, титул “Будда” був для Нього після, для тих, як Він, хто досяг повного просвітлення і може допомагати іншим. Не кожен, хто досягає повного просвітлення, може допомогти іншим через спорідненість. Як Будда, Який був Буддою протягом... Dи ніколи не можете порахувати це навіть на найбільшій комп'ютерній машині. Але Він повинен знову і знову повертатися в світ людей або навіть у якийсь Небесний світ, як Колесо Дхарми, що обертається Король Небес, і зійти як звичайна людина, щоб посіяти спорідненість з іншими людьми, які все ще загрузли в невігластві, щоб підтримувати зв’язок з ними, з їхніми душами. А потім, коли прийде Його час, Він може стати Буддою, Святим або нижчим статусом, ніж Будда, щоб допомогти їм подолати цю спорідненість.

Отже, не так як Ви кажете, що Ви Будда, і думаєте, що Ви Будда, тоді Ви Будда. О Боже! Немає нічого більш неймовірного, ніж це – нічого більш дурного, нічого більш дурного, ніж це. Тому, будь ласка, припиніть це, ким би Ви не були. Незалежно від того, чи Ви ініційовані мною чи будь-яким іншим Майстром, припиніть цю нісенітницю.

Хто б не став Майстром, це відбувається з Божого призначення, з Божої волі, і буде оголошений Богом і всіма Небесами. Це знатиме весь Всесвіт. І Ви це знатимете! Як це знав Будда, як знав це Ісус Христос, як знали це багато інших Майстрів – як Майстер Віри Бахаї, Як Майстер Зороастр, як Майстри Джайну. Їм усім довелося спочатку дуже старанно тренуватися. І вони були Буддами, Майстрами та Гуру з незапам’ятних часів. І якщо Вони стали Бодхісаттвою за одне життя, то це Їхній вибір. Так само, як і Будда став навіть Святим оленем. Але Він не був Оленем, навіть святим Оленем. Він був Буддою, довгий, довгий, довгий, дуже довгий час – відтоді, як виникли Всесвіти.

Ось чому Я сказала вам, що Ви повинні дякувати, вклонятися і хвалити всіх Майстрів, тому що Вони жертвують Своїм Святим статусом, Своїм Священним блаженним життям, щоб спуститися і змішатися з страждаючими людьми у світі, щоб допомогти їх. Ми ніколи не можемо віддячити Їм достатньо. Вони більші за будь-який Всесвіт разом узятий. Я ніколи не зможу віддячити їм достатньо. Але бачите, чим більше Ви практикуєтеся, тим більше Ви це усвідомлюєте. Я не звинувачую вас, якщо Ви ще не розумієте справжнє значення бути Майстром, бути Буддою. Це не те, що диплом, всі збираються в один коледж і збирають їх разом. І навіть якщо Ви отримаєте диплом, у вас є A, B, C, D, E або F – не вдалося.

Більшість людей, які спускаються, навіть з добрими намірами, зазнають невдачі. Тому що Ви не на Небесах. А оскільки Ви перебуваєте в людській формі і вас не навчали життя за життям, як, наприклад, Будду Шак’ямуні, Ісуса Христа, пророка Мухаммада, мир йому, Сикхського Гуру Нанака, Майстра Джайн, Лорда Махавіру. Тоді Ви зазнаєте невдачі дуже швидко, з жахом. Ось чому у нас завжди все більше і більше людей, і всі так збиваються разом.

Будь-який Майстер, який прийде, будь-який, хто творить добро, буде обмовлений. Ви не знаєте, скільки мене обмовили за ці роки, приватно чи відкрито. Але Майстри вже знали – треба терпіти. Навіть не кажучи про Майстерність чи щось інше.

Photo Caption: Різниця може бути посилена

Завантажити фото   

Дивитись Більше
Усі частини  (6/19)
Дивитись Більше
Останні Шоу
2024-09-16
367 Перегдяди
31:23
2024-09-15
45 Перегдяди
Поділіться
Поділіться до
Вбудовувати
Час початку
Завантаження
Мобільний
Мобільний
Айфон
Андроїд
Дивитися мобільний браузер
GO
GO
Prompt
OK
Додаток
Скануй QR код,
вбо вибери вірну систему телефону для завантаження
Айфон
Андроїд