Пошук
Українська Мова
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • Bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • Čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • Русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • Polski
  • Italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Інші
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • Bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • Čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • Русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • Polski
  • Italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Інші
Титул
Рукопис
Далі
 

Де знайти притулок у добрих релігійних традиціях, частина 9 із 11

Деталі
Завантаження Docx
Читати Більше
Була історія про стареньку. Перебираючи квасолю, вона читала ім’я Будди щодня. Вона відокремила погану квасолю від хорошої, щоб вона могла використати або продати. І коли вона перебирала квасолю, вона прочитала ім’я того Будди. І ось одного разу монах проходив повз і побачив, що її будинок був сповнений світла. Він відвідав її і сказав їй: “О, ти неправильно читаєш імена. Треба декламувати так, так”. Тоді, ймовірно, також мантра. Тож відтоді вона читала так, як навчив її чернець. І тоді одного дня, чернець озирнувся і побачив, що в її будинку не було світла. І він побачив, що вона дуже сумна і дуже бідна, бідніша, ніж раніше.

Тож він запитав її чому, і вона сказала: “Оскільки я продекламувала правильний спосіб, якому Ви мене навчили, мої боби більше не сортуються автоматично. Раніше, коли Я декламувала не так, боби стрибали. Погані стрибали наліво, а хороші від мене направо. Тож мені не потрібно було так багато робити, і я могла продавати більше, і я заробляла краще на життя. А зараз я не маю багато часу, щоб робити багато речей, тому що мені доводиться сортувати квасолю одну за одною – погані ліворуч, а хорошу квасолю праворуч, усе пальцями. І це займає стільки часу”.

Тому монах сказав: “Вибач, вибач. Гаразд, повертайся. Декламуєш так, як раніше”. І вона спробувала. Зразу ж боби знову підскочили. Тому боби просто стрибали, як раніше. Погані стрибали вліво, а хороші – вправо. Тож жінці більше не довелося копітко працювати один за одним пальцями. Тож монах сказав: “Вибачте”, — йому стало соромно, і він пішов, звичайно.

І є ще одна історія, яку Ви вже знаєте. Один священик опинився на острові і побачив там трьох відлюдників. І він запитав їх, чи мають вони віру. Вони сказали: “Так, ми віримо в Бога”. Тож він сказав: “Як же Ви тоді молитеся Богу?” Тож вони сказали: “Ми просто кажемо: “Троє Вас”, тобто Бог Всемогутній, Син і Святий Дух. Тому ми кажемо: Троє Вас, троє нас Господи помилуй нас!’ Про це ми щодня молимося Богу”. Тож священик сказав: “Ні, ні, Ви не можете просто так це сказати. Треба молитися так, так...” І він навчив їх, як вони повинні молитися, як люди, які ходять до церкви. Добре. Тож троє відлюдників почали декламувати це, і більше не декламували “Троє Вас, троє нас”. І тому священик залишився там деякий час і переконався, що вони все це зрозуміли і запам’ятали напам’ять, а потім пішов, коли неподалік підійшли човни. Тож він поїхав із човном. І ось, через деякий час на човні, він побачив три постаті трьох пустельників, які бігли до човна.

Вони бігли по воді. Вони підійшли до човна, знову зустріли священика і сказали: “О, будь ласка, ми забули частину вчення, яке Ви сказали нам молитися. Будь ласка, навчіть нас знову”. І побачив священик, як вони бігли по воді, звичайно, такі здорові, святі такі, так він уже так злякався. Він вклонився їм і сказав: “Ні, ні, будь ласка, не турбуйтеся про це. Ви просто продовжуйте декламувати так, як робили. Моліться Богу, як раніше. Як Ви кажете: “ Троє Вас, троє нас. Господи помилуй нас”. Продовжуйте так весь час. Не думай про те, чого я вас навчив, просто забудьте, чого я вас навчив”. І тому троє відлюдників сказали: “Добре, якщо Ви так накажете, ми це зробимо”. Тому вони побігли назад на свій острів, звісно, ​​босоніж по воді.

Тож віра людей може зрушити гори й спустошити океан. Тож не навчайте їх всупереч їхній вірі, тому що Ви допомагаєте Королю дияволів знову заманити їх у пастку рабства цього фізичного світу, де Ви будете народжуватися знову і знову і переробляти, переробляти – народження, смерть і страждання, народження і смерть, і страждання – Чотири благородні істини, яким навчав Будда, перша проповідь після того, як Він отримав повне просвітлення. Отже, якщо Ви не можете навчити їх нічому доброму завдяки своєму власному усвідомленню Небес і Землі Будди, тоді Я прошу вас замовкнути.

Якщо хтось із вас, монахів і черниць, взагалі нічого не знає, не має самадхі в медитації, йде неправильним шляхом, тоді, будь ласка, просто намагайтеся вдосконалюватися. Читайте більше Буддійських сутр; будь-яка хороша сутра, яку Ви можете зрозуміти, чіпляйтеся за неї. Або прочитайте “Амітабха Будда”, щоб ваша душа могла бути безпечним у Країні Амітабхи Будди. Не проповідуйте нічого. Якщо Ви нічого не знаєте, будь ласка, мовчіть. Залиште інших людей у ​​спокої, щоб знайти свій власний шлях, замість того, щоб бути введеними в жалюгідне пекло неправильними концепціями та неправильним напрямком, керованими дияволом. Це все, що Я вас благаю.

Можете мене лаяти, можете наклепити скільки завгодно, як деякі з вас уже робили. Але Ви все одно повинні заплатити за своє брехливе звинувачення в цьому житті або/і в пеклі. Деякі з вас уже бачили відплату. Тому що Ви завдаєте шкоди репутації доброго духовного відданого, який ніколи не завдавав вам шкоди.

Але не заважайте людям доброї, чистої віри. Залиште Будду Амітабху та Його вірних у спокої. Поважайте пекло, бо туди Ви потрапите, якщо не поважаєте Будду. Якщо Ви не вірите в існування пекла, диявол вам це доведе. Не чекайте до тих пір; коли вам буде пізно. Розворот зараз. Прочитайте ім'я Будди. Будьте веганами, будьте скромними, будьте справжніми, будьте правдивими та не зводьте людей зі шляху. Навіть якщо Ви демони, Ви можете врятуватися, якщо обернетесь. У Будди також було багато демонів, які Йому допомагали. Будда є всемогутній, але деякі люди в цьому світі не є могутніми, тому демони намагатимуться заспокоїти їх, затьмарити їхні невірні поняття, щоб вони пішли побачити Будду.

“У той час були доньки демонів ракшаси: перша звалася Ламба, друга — Віламба, третя —Криві Зуби, четверта —Квітчасті Зуби, п’ята — Чорні Зуби, шоста —Багато Волосся, сьома — Ненаситна, восьма на ім'я Носій намиста, дев'ята на ім'я Кунті, а десята на ім'я Викрадач життєвого духу всіх живих істот. Ці десять дочок ракшасів разом із Матір’ю Дітей Демонів (Харіті), її нащадками та помічниками прийшли до місця, де був Будда, і в унісон промовили до Будди, кажучи: “Веселий у світі, ми теж бажаємо щоб захистити й охороняти тих, хто читає, декламує, приймає та підтримує Лотосову сутру, і вберегти їх від занепаду чи шкоди. Якщо хтось виявить недоліки цих вчителів Закону і спробує скористатися ними, ми зробимо для нього неможливим це зробити”. Потім у присутності Будди вони вимовили ці заклинання [...] [і] вони говорили [...], кажучи: “Якщо є ті, хто не звертає уваги на наші заклинання та неприємності та заважає проповідникам Закону, їхні голови розділяться на сім частин [...]. [Ми] будемо використовувати наші власні тіла, щоб захистити та охороняти тих, хто приймає, підтримує, читає, декламує та практикує цю сутру. Ми побачимо, що вони знайдуть мир і спокій, звільняючи їх від занепаду та шкоди та зводячи нанівець дію всіх отруйних трав”. Будда сказав дочкам ракшаси: “Чудово, чудово! Якщо Ви зможете захистити й охороняти тих, хто приймає і підтримує просте ім’я Лотосової сутри, ваша заслуга буде незмірною. Наскільки більше, якщо Ви захищаєте та охороняєте тих, хто приймає та підтримує це в повному обсязі, хто пропонує милостиню сутрам, квіти, пахощі, намиста [...] хто запалює різного роду лампи [...] і хто таким чином пропонуйте сотні й тисячі різновидів милостині. Кунті, ти і твої слуги повинні захищати й охороняти таких вчителів Закону, як ці!” ~ Уривки з глави 26 "Лотосової сутри"

Коли Будда проповідував на Землі, багато Будд, Небесних королів також спускалися зі Своєї власної Обителі, щоб послухати Будду, віддати шану Будді, вклонитися і впасти перед Буддою. Ви все це знаєте з безлічі буддистських вчень. Будда залишив після себе так багато сутр. Ми вічно вдячні Йому за це. Інакше ми б ніколи не мали шансу пізнати Будду Медицини, Бодхісаттву Гуань Інь, Бодхісаттву Великої Сили (Mahāsthāmaprāpta Bodhisattva), Будду Вайрокану, Бодхісаттву Кшітігарбху, Будду Амітабху, багатьох Будд тощо. Ви можете називати довгий список Будд назавжди, тому що Будда Шак'ямуні сказав їм усі ці імена. І все ж Будда передбачив, що деякі ченці скористаються вченням Будди, щоб піти проти Нього. Це той приклад, який Я вам сказала.

Заперечувати Амітабху Будду, який є найпопулярнішим, найпростішим шляхом для буддистів, щоб врятувати свою душу, і заперечувати існування пекла, що тисячу разів суперечить вченню Будди. У будь-якій релігії вас навчають двох речей: Раю і пекла, щоб Ви могли визначити, хто є хто – хто справжній буддистський монах, а хто фальшивий. Будьте свідомі, бережіть себе. Прочитайте “Будда Амітабха”. Не слухайте тих, хто каже, що Західного Раю Амітабха не існує. Не слухайте цього. І вірте, що пекло існує. Клянусь вам Небесами і Землею, що існує пекло, існує Земля Будди Амітабхи, існує багато інших Земель Будд. Але Амітабха Будда має більше спорідненості з людьми, і Його Світло безмежне, вічне, всюди, тому з Ним легше бути пов’язаним. Ось і все.

Photo Caption: Разом, прикрашаємо світ!

Завантажити фото   

Дивитись Більше
Усі частини  (9/11)
Дивитись Більше
Останні Шоу
31:13
2024-10-17
2 Перегдяди
2024-10-17
1 Перегдяди
Поділіться
Поділіться до
Вбудовувати
Час початку
Завантаження
Мобільний
Мобільний
Айфон
Андроїд
Дивитися мобільний браузер
GO
GO
Prompt
OK
Додаток
Скануй QR код,
вбо вибери вірну систему телефону для завантаження
Айфон
Андроїд